Ohjeet

OHJEET

Myyntikriteerit

Tuotekriteerien avulla varmistamme sen, että myyjät saavat tuotteilleen hyvän hinnan. Yleiset kriteerit tuotteiden valintaan ovat, että tuotteet ovat joko ajankohtaisen muodin mukaisia tai ajattomia. Myyntipalveluun lähetettyjen tuotteiden tulee olla pestyjä ja hajuttomia. Varmistathan, että ne eivät myöskään tuoksu vahvasti pesuaineelle.

Hyviä vertiailukohtia trendikkäisiin vaatteisiin ja sisustustuotteisiin ovat kansainvälisten muotiliikkeiden, kuten Zaran (ja Zara Home:n) valikoimat. Ajattomia tuotteita löytyy usein esimerkiksi kasuaalin muodin premium-merkeiltä kuten Gantilta. Luksusmerkkien tuotteet kestävät aikaa, ja sopivat erinomaisesti myytäväksi. Kannattaa miettiä, voisitko kuvitella tuotteesi myyntiin jossakin yllämainituista tahoista. Tällöin ne todennäköisesti sopivat Seccoonkin. Urheilu- ja olovaateosastolle hyväksymme muotiliikkeiden tapaan yleiseen urheiluun ja oleskeluun tarkoitetut tuotteet. Emme ota vastaan lajikohtaisia erikoistuotteita.

SECCO arvioi jokaisen tuotteen erikseen. Voit ottaa yhteyttä chattiimme ja tiedustella tuotteesi sopivuutta etukäteen.

Sisustusosastolla voit myydä piensisustustuotteita, joiden maksimipaino on 20kg ja maksimitilavuus 0,144 m3 (lasketaan pituus x leveys x korkeus), eli esimerkiksi kynttilänjalkoja, sisustustauluja, pöytälamppuja, koreja, astioita ja maljakoita. Emme toistaiseksi hyväksy huonekaluja.

Myyntipalvelulomake - Aloita myyntisi tästä

Myyntipalvelun käyttö aloitetaan täyttämällä lomake, jossa kerrotaan palveluun tuotavien tuotteiden määrä, tilinumero tuottojen maksua varten, lisätoivomuksen tuotteisiin liittyen ja muut tarvittavat tiedot. Täytettyäsi lomakkeen lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin. Tämän jälkeen voit toimittaa tuotteet meille.

Voit täyttää Myyntipalvelulomakkeen täältä!

Tuotteiden pakkaaminen ja toimittaminen

Valitse tuotteet, jotka haluat myydä myyntipalvelussa ja laske niiden määrä. Pakkaa ne siististi ja muista lisätä nimitietosi jokaiseen pakettiin. Sinulla on kaksi eri toimitusvaihtoehtoa:

SECCO-toimitus
Valittuasi myyntipalvelulomakkeessa vaihtoehdon SECCO-toimitus, lähetämme sinulle sähköpostitse kollilapun, jonka kanssa voit viedä tuotteesi lähimmälle R-Kioskille. Riittää, kun näytät kollilapun viivakoodin puhelimestasi.Pakkaa tuotteet max 20kg pakettiin, jonka maksimitilavuus on 0,144 m3 (pituus x leveys x korkeus). Lähetyskulujen hinta 5,70 € per paketti vähennetään automaattisesti myyntituotoistasi, eli sitä ei tarvitse maksaa erikseen. Mikäli myyntisumma ei ylitä määrää, lähetämme myöhemmin laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

SECCO Myyntipalvelulaatikko Jolie Shopissa
Voit tuoda tuotteesi ilmaiseksi Helsingin  Jolie-luonnonkosmetiikkaliikkeessä osoitteessa Uudenmaankatu 26 sijaitsevaan myyntipalvelulaatikkoomme. Myyntipalvelulaatikon korkeus on 90cm ja leveys 40cm, joten tuotteidesi tulisi mahtua tähän laatikkoon. Odota vahvistussähköpostiviestiä myyntipalvelulomakkeen täytettyäsi. Tämän saatuasi voit pakata tuotteet siistiin pakettiin, jonka sisällä tai päällä lukee selkeästi nimitietosi ja käydä tipauttamassa ne laatikkoon. Saat kiitoksena myös -10% alennuskoodin Jolie-myymälään ja nettikauppaan.

 

Myyntipalvelulomakkeesta löydät vielä tarkennetut lisäohjeet lomakkeen täyttämiseen ja prosessin etenemiseen.

Tuotto-osuutesi ja tuottojen maksu tilillesi

Premium-kategoriaan valituista tuotteista myyjä saa 70% tuoton ja muista tuotteista 60% tuoton. SECCO arvioi jokaisen tuotteen erikseen kyseisiin kategorioihin. Maksamme tuotot myydyistä tuotteistasi automaattisesti tilillesi kerran kuukaudessa, kuukauden alussa. Lähetämme sähköpostitse kuitin, jossa eritellään myydyt tuotteesi. Maksamme tuotteet, jotka ovat myyty vähintään 14 päivää ennen maksuhetkeä. Alle 14 päivää sitten myydyt tuotteet maksetaan seuraavan kuun maksuerässä.

Mikäli haluat väliaikatietoja tuotteidesi myynnistä, ota yhteyttä osoitteeseen myyntipalvelu@secco.fi tai kirjoita kysymyksesi suoraan alakulmasta löytyvään chattiimme.

Myyntiaika ja myymättä jääneet tuotteet

Koska SECCO on aivan uusi palvelu, voimme toistaiseksi pitää tuotteitasi myynnissä jopa 8 viikkoa tai pidempään, mikäli tuote sopii hyvin valikoimaamme. Rajoitamme myöhemmin Myyntipalvelun myyntiaikaa lyhyemmäksi. Voit halutessasi pyytää tuotteesi takaisin koska tahansa.

Myymättä jääneet tuotteet siirtyvät kierrätykseen, ellei lomakkeessa ole pyydetty niiden palauttamista. Löydät lomakkeesta kohdan, jossa pyydetään ilmoittamaan takaisin haluamasi tuotteet. Tuotteiden palautuksesta veloitetaan 4€ käsittelykulu ja postikulu 5,70€ per palautuspaketti. .

Maksaminen ja toimitus

Maksaminen tapahtuu suoraan kassalla Maksukaistan palvelun välityksellä, joka tarjoaa maksuvaihtoehdoiksi verkkopankin, luottokortin ja luottolaskun. Kun olet lähettänyt tilauksen, myyjä saa ilmoituksen ja on velvoitettu reagoimaan tilaukseen 7 päivän kuluessa.

maksukaista_logot

Nouto

Voit valita noudon, jolloin saat noutaa tuotteet ilmaiseksi yhteistyökumppanimme Jolien luonnonkosmetiikkamyymälästä osoitteesta Uudenmaankatu 26, Helsinki. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tuote on noudettavissa. Voit mennä noutamaan tuotteen Jolien aukioloaikoina ma-pe klo 10-19 ja la 10-16. Sinun tarvitsee vain ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, jota vastaan voit ottaa sinulle nimetyn tuotteesi laatikostamme.

SECCO-toimitus
SECCO-toimitus on turvallinen lähetystapa, jossa voit seurata tuotteesi matkaa R-Kioskillesi seurantakoodilla. Vastuu tuotteesta on Seccolla sekä toimituksen välittävällä DB Schenkerillä. Toimitus maksaa ostajalle ostettujen tuotteiden määrästä riippumatta 5,70 €. Tuote noudetaan ostajalle lähimmältä R-Kioskilta. Ostaja saa ilmoituksen, kun tuote on saapunut noudettavaksi.

Palautus

Ostajalla on ostohetkestä lähtien 14 päivää aikaa ilmoittaa osoitteeseen myyntipalvelu@secco.fi halukkuudesta palauttaa tuote. Jos ostaja ei toimitusvaikeuksista johtuen saa tuotetta testattavaksi 14 päivän aikana, saa palautuksesta luonnollisesti ilmoittaa vasta tuotteen saavuttua. Toimitusongelmista ja palautusajan pidentämisestä tulee olla yhteydessä osoitteeseen myyntipalvelu@secco.fi. Palautuksesta ilmoittamisen jälkeen ostajalla on 7 päivää aikaa toimittaa tuote takaisin toisella seuraavista tavoista:

Myyntipalvelulaatikko
Palautuksen voi tehdä aina ilmaiseksi Helsingin Jolie-luonnonkosmetiikkaliikkeen myyntipalvelulaatikkoon ilmoittamalla palautuksesta ensin osoitteeseen tiimi@secco.fi.

SECCO-toimitus
Tarjoamme myös SECCO-toimituksella tilanneille ilmaisen palautuksen yli 20 € maksaneisiin tuotteisiin. Ilmoita palautuksesta osoitteeseen myyntipalvelu@secco.fi, jonka jälkeen lähetämme sinulle lähetyskoodin ja lisäohjeet. Voit viedä palautuksesi lähimpään R-Kioskiisi ja näyttää lähetyskoodin puhelimestasi.

Mikäli haluat tehdä palautustoimituksen alle 20 € maksaneelle tuotteelle, valitse tämä palautustuote ostoskoriisi ja kassalla toimitustavaksi 5,70 € maksava SECCO-toimitus. Lähetämme pian sähköpostiisi lähetyskoodin ja lisäohjeet, joiden kera voit viedä palautuksesi lähimpään R-Kioskiisi.

Toimituksessa rikkoutunut tuote

SECCO ja DB Schenker ovat vastuussa toimituksessa rikkoutuneista tuotteista.

1. Valitse kierrätykseen tulevat tekstiilit
2. Täytä kierrätyspalvelulomake
3. Toimita tuotteesi meille
4. Seuraa kierrätyskampanjoitamme ja ehdota uusia kohteita

Kierrätyskohteet

Voit lähettää meille ehdotuksia, mihin tarkoitukseen haluaisit, että tuotteesi lahjotettaisiin tai käytettäisiin. SECCO tulee järjestämään vaihtelevia kierrätyskampanjoita tuotteilla, joita palveluun annetaan. Pysyt parhaiten ajan tasalla seuraamalla meitä Instagramissa tai Facebookissa!

Soveltuvat tuotteet

Vastaanotamme alussa ainoastan tekstiilejä. Vaatteen tai tekstiilin ei tarvitse olla täysin ehjä, kunhan se on pesty ja hajuton. Kierrätystuotteissa ei päde samat kriteerit trendikkyyden tai ajattomuuden suhteen kuin sivustolla myytävissä tuotteissa.

Tuotteiden toimitus ja seuraaminen

Jotta osaamme varautua lähetykseesi, täytäthän lyhyen kierrätyslomakkeen täältä ennen tuotteidesi toimittamista. Voit toimittaa tuotteet toisella seuraavista tavoista:

Jolie Shop Myyntipalvelulaatikko:
Tuotteet voit tuoda täysin ilmaiseksi Jolie-luonnonkosmetiikkakauppaan osoitteeseen Uudenmaankatu 26, Helsinki. Odota lomakkeen täytettyäsi vahvistusviestiämme, jonka jälkeen voit tuoda tuotteesi laatikkoon.

SECCO-Toimitus:
SECCO-toimituksen hinta on tällä hetkellä 5,70€. Toimitukset lähetetään R-Kioskilta. Lähetämme lomakkeen saatuamme sinulle PDF-tunnuksen, jonka voit joko printata paketin päälle tai näyttää R-Kioskilla puhelimestasi. Yhden lähetyksen maksimipaino on 20kg ja maksimitilavuus 0,144 m3 (lasketaan pituus x leveys x korkeus).

 

Kaikki tuotteet ja niiden osat pyritään hyötykäyttämään mahdollisimman tehokkaasti. Meillä ei ole tarkkaa ajanjaksoa tai seurantaa kierrätystuotteille, mutta ilmoitamme suuremmista kierrätystempauksista sosiaalisissa medioissamme, Instagramissa ja Facebookissa. Seuraathan meitä, jotta pysyt ajantasalla kierrätetyistä tuotteistasi!