Kierrätä

vaatteiden kierrätyspalvelu

Kierrätyskohteet

Voit lähettää meille ehdotuksia, mihin tarkoitukseen haluaisit, että tuotteesi lahjotettaisiin tai käytettäisiin. SECCO tulee järjestämään vaihtelevia kierrätyskampanjoita tuotteilla, joita palveluun annetaan. Pysyt parhaiten ajan tasalla seuraamalla meitä Instagramissa tai Facebookissa!

Kierrätykseen soveltuvat tuotteet

Vastaanotamme alussa ainoastan tekstiilejä. Vaatteen tai tekstiilin ei tarvitse olla täysin ehjä, kunhan se on pesty ja hajuton. Kierrätystuotteissa ei päde samat kriteerit trendikkyyden tai ajattomuuden suhteen kuin sivustolla myytävissä tuotteissa.

Tuotteiden toimitus ja seuraaminen

Jotta osaamme varautua lähetykseesi, täytäthän lyhyen kierrätyslomakkeen täältä ennen tuotteidesi toimittamista. Voit toimittaa tuotteet toisella seuraavista tavoista:

SECCO-toimitus
Valittuasi lomakkeessa vaihtoehdon SECCO-toimitus, lähetämme sinulle sähköpostitse lähetystunnuksen, jonka kanssa voit viedä tuotteesi lähimmälle R-Kioskille. Riittää, kun näytät myyjälle viivakoodin puhelimestasi. Toimituskulujen hinta on 5,70 € ja laskutetaan toimituksen jälkeen.

SECCO Myyntipalvelulaatikko Jolie Shopissa
Odota vahvistussähköpostiviestiä lomakkeen täytettyäsi. Voit vahvistuksen saatuasi tuoda tuotteesi ilmaiseksi Helsingin  Jolie-luonnonkosmetiikkaliikkeessä osoitteessa Uudenmaankatu 26 sijaitsevaan noutolaatikkoomme. Noutolaatikon korkeus on 90cm ja leveys 40cm, joten pakkaathan tuotteesi sinne sopivaan pakettiin tai pussiin. Liitä tuotepakettisi päälle selkeästi myös nimitietosi. Saat kiitoksena noutolaatikon käytöstä myös -10% alennuskoodin Jolie-myymälään ja nettikauppaan.

TÄYTÄ KIERRÄTYSLOMAKE TÄSTÄ